Doc-TV

Kristendomen kom till när Jesu efterföljare gick bortom det judiska så att kristna var ”varken judar eller greker”, för alla var förenade i Kristus. Kristus är den store integratören. Det finns inget hotfullt med en kyrka där 90 procent är utomeuropeiska. Vi har samma tro. Men det är annorlunda, och det kan inte förnekas. Men det talas inte om det i den officiella versionen. Myndigheterna och medierna har skapat ett ressentiment i befolkningen genom att gynna utlänningar, dölja sociala problem och en vokabulär som ska dölja problemen. Dessutom finns det nu en allt tydligare favorisering av islam. Detta är en felaktig kurs. Det är inte bara fel, utan farligt. Befolkningen får dåligt samvete för att de är vita och norska. Det är som om de vill skapa motsättningar.

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!