Kommentarer

Kvinnodagen den 8 mars har under lång tid kapats av vänstersocialister med en annan agenda än att företräda kvinnor och kvinnors rättigheter. Detta visades tydligt genom det som hände i Oslo och Sandefjord.

I valfångststaden Sandefjord hade en deltagare tagit med sig den israeliska flaggan till minnet av den 8 mars. Han misshandlades av muslimska sympatisörer. Polisen var tvungen att skydda personen i fråga från att bli allvarligt skadad av aktivister som bar terrorgruppen Hamas flagga.

I Oslo ville en liten grupp visa solidaritet med de kvinnor som våldtogs och kidnappades av Hamas under deras terrorattacker i Israel den 7 oktober förra året. De avvisades bryskt från att delta i demonstrationståget för att fira den 8 mars. I Oslo är det tydligen förbjudet att visa sympati för offren för islamiska dödsskvadroner. Medlidande med de kvinnor som har blivit våldtagna, stympade och torterade av Hamas tolereras inte på kvinnodagen.

Vi ser återigen hur en viktig dag, som bör omfatta alla som kämpar för ökad jämställdhet och kvinnors rättigheter, har erövrats av röda aktivister med en helt annan agenda. Röd feminism uppenbarar sig igen som moraliskt rutten och den stinker av semi-nazistiskt tänkande.

Röda norska feminister vill utplåna det enda land i Mellanöstern där kvinnor har rättigheter i nivå med länder i Västeuropa och Nordamerika. Det är just Israel som har de främsta kännetecknen för ett fritt och jämställt samhälle: fria val mellan flera partier, goda levnadsvillkor, mångfald, jämlikhet, rättssäkerhet, yttrandefrihet, kvinnligt deltagande i det sociala livet och rätten att vara gay – bara för att nämn några.

Den samhällsform som röda feminister föredrar har inga av dessa egenskaper. I Gaza och resten av den islamiska världen är kvinnor andra klassens medborgare. Kvinnor som kan våldtas och dödas, medan våldtäktsmännen går fria. Outgrundliga klasskillnader, hedersmord, tvångsäktenskap, frånvaro av mänskliga rättigheter, förtryck och exploatering och ett styrande system där kvinnor förnekas rösträtt, är islams kännetecken.

Och det är de ideal som vänsterns rödstrumpor använder kvinnodagen för att sympatisera med! De viftade med Hamas-flaggan och låtsades vara stolta över den.

Radikala kvinnor i Norge borde betrakta Israel som en förebild för kvinnors rättigheter i denna del av världen, men istället vill de utplåna landet.

I tv-nyheterna på fredagskvällen såg vi inga plakat till stöd för norska muslimska tjejer som könsstympas. Det fanns inga plakat som tog avstånd från att norska muslimer åker till Asien för att gifta sig med minderåriga flickor. Vi såg ingen mätbar protest mot att muslimska män i Norge kontrollerar sexuallivet för familjens yngre kvinnor. Det förekom inga protester mot hedersmord och norska muslimers massivt kvinnoförtryckande kultur.

Islam har alla nazismens kännetecken – men för närvarande utan gaskammare. Detta förklarar ivern att likvidera judar och förinta den judiska nationalstaten Israel. Och det är i sympati med denna monstruösa politiska riktning som röda feminister i Norge förpestar kvinnodagens bärande idéer.

Anständigt tänkande kvinnor som låtit sig förföras att delta i den 8 mars borde känna sig obekväma i stanken av de röda sändebudens totalitära och kvinnofientliga tänkande.

Les også