Nyheter

Efter mordet på Mikael i Skärholmen startades det flera insamlingar till familjen. Hanif Bali skriver på X att de 2,6 miljoner kronor som kommit in ska överföras till Mikaels son och anhöriga.

”Berör oss djupt”
Han framför också en hälsning från Mikaels son – som blev vittne till mordet på fadern – och från pojkens mor Isabell:
”Vi vill uttrycka vår innerligaste tacksamhet för den omtanke ni har visat genom era gåvor. Det berör oss djupt att människor, även de som inte känner oss personligen, kan öppna sina hjärtan och bidra till vår sons framtid. Er generositet och kärlek har fyllt oss med en ovärderlig känsla av tacksamhet och har gett oss hopp inför framtiden. Vi är evigt tacksamma för ert stöd. Låt oss, tillsammans med er, vara de förebilder vi vill se i samhället och låt kärleken vara vår vägvisare i allt vi gör.
Med kärlek,
Mamma Isabell och sonen till Mikael”

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”sv” dir=”ltr”>TACK ALLA SOM HAR BIDRAGIT<br><br>Tillsammans med Mustafa Panshiris inslamling har vi samlat in 2 613 962 kr som kommer överföras till sonen och familjen.<br><br>”Vi vill uttrycka vår innerligaste tacksamhet för den omtanke ni har visat genom era gåvor. Det berör oss djupt att människor,…</p>&mdash; Hanif Bali (@hanifbali) <a href=”https://twitter.com/hanifbali/status/1780697308558242059?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 17, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>