Nyheter

Den huvudsakliga källan till skitpaketet om Donald Trump, som var grundpelaren i ansökan om att övervaka Trump-kampanjen, misstänktes för att vara en rysk spion, enligt ett brev som justitieminister William Barr skrev till ordförande i senatens justiskommitté  Lindsey Graham på torsdag.

”den primära källan var föremål för en FBI-kontraintelligensutredning från 2009 till 2011 som utvärderade hans eller hennes kontakter med misstänkta ryska underrättelsetjänstemän.” ”

Således är ringen sluten: FBI använde en källa som var en rysk spion för att leverera material till en rapport som hävdade att Trump var i Putins ficka. Det är omöjligt att vara mer oförskämd och mer korrupt: FBI, CIA, justitieministeriet, Demokraterna och anti-Trump media har under fyra år hävdat att Trump är en rysk nickedocka. CIA-chef John Brennan och flera andra har sagt att Putin måste ha något på Trump. Motsatsen är sant: det är Brennan som har något på Trump och han har fått det från Putin.

Detta är droppen som får koppen att rinna över. Man kan bara föreställa sig hur väljarna kommer att reagera. Det verkar inte finnas en nedre gräns för hur lågt Obama-administrationen var villig att gå. Anti-Trump-media har täckt för dem hela tiden.

FBI varnades redan i augusti 2016 att den brittiska före detta agent Christopher Steele, som gjorde skitpaketet, var en person som FBI borde vara på vakt mot. Han hade sedan börjat skicka rapporter till FBI: Varningarna upprepades under hela hösten. Men de togs inte med i beräkningen. Inte konstigt att FBI själv var medveten om att Steeles primära källa var en rysk spion.

Sean Hannity trodde knappt sina egna öron:

”De visste i tio år att han var en rysk spion” betonade Hannity. ”Det betyder att källan till Steeles ärende var en rysk spion och Hillary betalade för allt. Och vår FBI – James Comey, Mr. Higher Honor – visste det hela tiden.”

Den senaste informationen får FBI och justitieministeriet att sjunka ännu djupare i hålet de har grävt åt sig själva.

De använde medvetet information som de visste var falsk. Inte bara falskt. De tog information från en rysk spion och använde den för att anklaga Trump för att vara en rysk spion! Det är svårt att veta vilket ord man ska använda. Korruption är för trevligt.

It makes me mad that the FBI knew that the primary sub-source, a single individual, was a suspected Russian agent,” Graham, the chairman of the Senate Judiciary Committee, told host Sean Hannity. ”They used that person’s work product to get a warrant against an American citizen on four different occasions. They never informed the court of this exculpatory evidence.

 

Med den senaste informationen är det otänkbart att det inte kommer flera åtal.

Watergate tvingade Richard Nixon att avgå. Femtio år senare försvarar media en korrupt eks-president med näbbar och klor. Den skillnaden är historien om USA: s uppgång och fall. Om Biden vinner valet är det de korrupta krafterna som kommer att vinna.

FBI bröt principerna över en låg sko: De använde falsk information i sin ansökan för att övervaka Carter Page och Trump-administrationen.

”Så det finns några människor ikväll som måste vara mycket oroliga, för nu vet vi att FBI – i december 2016 – visste att ärendet förbereddes av en rysk agent. De berättade aldrig för domstolen.”

Demokrater och anti-Trump media har slagit och slagit att Trump kan tacka Putin för segern. Nu visar det sig att det var Demokraterna och FBI som betalade för rysk desinformation för att besegra Trump.

Graham beskrev ärendet som ”en massiv ansträngning från Ryssland för att göra en desinformationskampanj mot Trump-kampanjen, och det fungerade. I slutändan använde FBI ett dokument som utarbetats av en rysk agent – betalad av demokratiska partiet – för att få en order mot Trump-kampanjen, och det enda stället du kommer att höra om det är förmodligen i denna show.

”Jag hoppas att detta är en spelväxlare”, tillade han. ”Jag hoppas att de traditionella medierna, de vanliga medierna kommer att titta på detta maktmissbruk.”

 

Lindsey Graham: Latest bombshell tied to Russia investigation ’makes me mad’
Hannity: Steele dossier sub-source revelation is ’irrefutable evidence of massive FISA court fraud’