Nyheter

Natalie Stern skriver på sin facebooksida
4 killar på en tjej, sparkad och slagen i ansiktet huvudet, ryggen, magen. ( Kan ni snälla som läser detta, dela inlägget större chans då att han blir tagen) värsta som har hänt i mitt liv
Jag blev precis påhoppad av 4 utländska killar i t-banan. De kommer och sätter sig nära mig och börjar klänga på mig och luktar alkohol , jag ber de lämna mig ifred och ena killen kallar mig för lilla hora och slår till mig minst 5 gånger i ansikte, hans tre vänner skrattar och jag tar min telefon att ringa 112. De tar de min telefon och sparkar ner mig på plattformen och de börjar sparka mig i huvudet, jag var försvarslös även om jag försökte skydda mig.
50 människor tittar på och jag blev slagen och sparkad på 20 gånger innan polisen kom.
jag hann ta dessa bilder innan de sprang iväg och min telefon är krossad i 20 bitar. 2 åkte fast men inte han på bilden som slog mest. Ambulansen sa hjärnskakning och jag kan inte höra på höger öra för att jag fick en spark där och mina revben. Jag är knäckt men tack du som kom och sa att du vittnar i rättssal etc utav alla 50.
Jag vill bara dö
Natalie Stern