Doc-TV

Medienes behandling av Breivik er merkelig. På den ene siden vil de unngå å nevne hans navn og vise bilder av ham. På den annen vil de gjerne utnytte ham til å kompromittere høyresiden. Du kan ikke få i både pose og sekk.

Breivik er Breivik. Det er ti år siden vi satt og fulgte ham en hel måned, og vi griper oss i å undres over hvordan vi holdt ut. Rebecca var i Skien og ble preget av møtet med vår Hannibal Lecter-figur.

Breivik er nifs. Han prater og prater, men står på stedet hvil. Det kommer ingen virkelige svar. Det er ingen der inne. Han sier det som faller ham inn i øyeblikket. Han snakker om nasjonalsosialisme og krig, men også dét var overflatisk og forbigående. Han fantaserer seg frem til fakta.

Men mediene og aktor har ikke gitt opp forsøket på å få ham i tale. I dag ville de ha ham til å si at han var blitt radikalisert av ytre påvirkning. – Høyreekstreme på nett, sa Dagsrevyen. – Blood & Honour, sa Breivik, og dét er noe ganske annet. Blood & Honour er vaskeekte nazister.

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på email kan skrive til dan@document.no

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!