Doc-TV

Da Marit Arnstad mandag forsøkte å helle litt fornuft inn i hodene på politikerkolleger, og foreslå utsette klimamålene, gikk det ikke lenge før Lars Haltbrekken fra SV var i fistel.

Han ble backet opp av Støre: Klimamålene ligger fast. De er hellige.

Dette er samme politikk som Biden fører i USA. Biden begynte umiddelbart å skalere ned USAs fossilproduksjon slik at man igjen ble avhengig av import. Dermed begynte prisspiralen på drivstoff og satte fart i inflasjonen.

Biden kunne endt denne utviklingen med et pennestrøk hvis han hadde vært villig til å kopiere Trump. Ikke noe land har så mye energi som USA. Men Biden tør ikke legge seg ut ved venstresiden blant Demokratene.

Det er presis samme situasjon som i Norge: Med den forskjell at Norge eksporterer olje og gass og også den rene fossekraften. Det er helt perverst og en tommel i øyet på forbrukeren som kunne nytt godt av lave drivstoffpriser. Men staten vil heller eksportere og tjene dobbelt, i begge ender: Kjempeinntekter på olje og gass og importere høye strømpriser. Forbrukeren står igjen som taper og staten svømmer i penger. Vedum er nå blitt så glad i pengestrømmen at han ikke vil kutte i drivstoffavgiftene.

Han er vår Biden.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto: