Nyheter

Arbetarstaden Malmö har styrts av socialdemokraterna i snart 30 år. och deras politik har förstört den anrika arbetarstaden med massinvandring och en kravlöshet gentemot bidragstagare. Trots alla problem så verkar  Socialdemokraterna inte ha några lösningar.

I förra veckan sköts en gängkriminell ihjäl i köpcentrumet Emporia i Malmö. Den misstänkte är en 15-årig gosse som erkänt gärningen. Enligt flera svenska medier så var han på rymmen från ett LVU-hem. Gängbrottslighet och skjutningar har länge varit något som Malmöborna fått leva med. 

Staden har länge brottats med kriminalitet och många människor lever på bidrag. Över en miljard kronor betalas ut årligen i ekonomiskt bistånd i Malmö. Jämfört med andra kommuner i hela landet är andelen biståndstagare i Malmö näst högst,  allra högsta nivåer finns i Filipstad. Sverigedemokraterna kopplar många av problem i Malmö till en stor invandring och att det Socialdemokraterna inte ställer några krav på de människor som går på bidrag.  

Magnus Olsson (SD), kommunalråd i Malmö menar att Socialdemokraterna lockar bidragstagare till att bosätta sig i Malmö. Han är starkt kritiskt till hur Socialdemokraterna hanterar staden och menar att många av problemen som staden har bottnar i en för stor invandring till staden. Ett annat problem menar Magnus Olsson är att många invandrare strävar efter att leva i ett parallelsamhälle.

Malmö behöver ett asylstopp och vi kan inte ta emot fler bidragstagare.

Documents Roger Sahlström kontaktade Magnus Olsson (SD), kommunalråd i Malmö och frågade om vad är det som gått snett i Malmö.

Les også