Doc-TV

Jeg hadde en tante som sa så tidlig som på 70-80-tallet sa at det kom til å bli kristenforfølgelser i Vesten. Nå er vi der. FBI-raidene mot mennesker som står utenfor abortklinikker og forsøker å minne om at livet er hellig, forteller oss at Dyret går til angrep. Biden-regimet viser at de vil knuse alt og alle som forsvarer livet. De vil ha hjertene og sinnet til folk. Derfor behandler de konservative kristne som terrorister.

Det ligger en plan bak. Opposisjon tåles ikke.

Det kjennes rart å høre om de ukrainske, hviterussiske og russiske menneskerettsforkjemperne og vite at det som skjer i USA også er grove brudd på rettsstaten. Men de vil man ikke høre om. De skjer her blant oss og det er mye farligere.

Vi står bare ved begynnelsen av denne utviklingen.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!