Doc-TV

Var kommer förnyelsen ifrån, frågar folk och sitter själva på svaret: Sig själva. All andlig förnyelse börjar när den andliga utarmningen blir så stor att människor söker tillsammans, att "värma" varandra, men ur detta sker mirakel. Om vi ​​ber ska vi få, om vi söker kommer vi att finna.

Denna gamla visdom från Bibeln är densamma som man finner i folksagorna och i den har människorna gömt sin livsvisdom.

Jag använder nu ordet missionär helt medvetet om vad vi gör för att få folk att tänka på vad vi utsätts för 24/7. Det är missionsarbete av en helt annan kaliber än vad ordet brukar förknippas med. Den bygger på manipulation, förförelse och tvång.

Det är ett av vår tids stora mysterier att vi har låtit oss "övertalas" att tro att vi har förkastat det som våra förfäder har byggt på av fri vilja.

Flera har kommit ut på andra sidan och sett att det inte alls var av fri vilja, utan resultatet av systematisk påverkan.

En av de mest hjärtskärande sakerna vi hörde i Trondheim handlade om människor som helt enkelt hade förlorat sina barn för att vakna, för det är en väckelse.

I möten återupptäcker vi ett levande språk, vilket är en förutsättning för ett livligt samtal.

 

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!