Nyheter

Vale 2022 försvann 100-tals SD-valsedlar. Valsedlar som senare eldades upp av en vänsterextremist som arbetade som brevbärare. Det rapporterar insikt24 om.

Enligt Insikts24s granskning av brevbäraren så har han en bakgrund inom den vänsterextrema miljön och är bland annat ansvarig för AFA:s tryckeri Stockholm.

När Sverigedemokraterna inför valet 2022 skickade ut valsedlar till alla hushållen i Hägersten så avslöjar nu Insikt24 att det var den vänsterextreme brevbäraren som var en av de ansvariga för utdelningen av valsedlar i Hägersten.

Sverigedemokraternas valsedlar delades aldrig ut av brevbäraren utan stals istället. Brevbärarens flickvän postade bilder på sociala medier som visade pojkvännens postsäck med SDs valsedlar. Senare postade flickvännen bilder på brinnande valsedlar.
När Insikt24 konfonterade brevbäraren så flydde han hastigt från platsen.