Kommentarer

Ända sedan Jeffrey Epstein har misstankar funnits om att det pågår saker i de högsta kretsarna som inte tål dagens ljus. Epstein rekryterade unga flickor, och det var det som lockade män i höga positioner. Varför har inte klientlistorna blivit kända?

Dessa frågor har blivit många, och en skeptisk opinion har blivit allt mer skeptisk: Från Hunter Biden till 85 000 migrantbarn som har ”försvunnit” in i USA.

En gemensam nämnare är en elit som utnyttjar de svagaste och får ”alfabet”-institutionerna att skydda dem: FBI, DOJ, CIA, DHS, HHS skulle normalt sett vara de som spårade upp barnen och skyddade dem.

Men så är det inte. Istället har dessa institutioner blivit instrumentaliserade av onda krafter. Den stora ögonöppnaren var Russiagate, där FBI medvetet användes för att göra ärenden åt Hillary. FBI-agenterna som utredde Trump och hans kampanj fick inte veta av ledningen att de följde en död ledtråd. Några av agenterna blev chockade när de fick veta att de hade blivit utnyttjade. Detta har utredaren John Durham berättat i Durham-rapporten.

Nästan varje dag avslöjas saker som visar hur justitiedepartementet ljuger och aktivt bistår en kriminell son till presidenten. När FBI skulle genomföra en räd mot ett lager som Hunter hade i Virginia blev hans advokater tipsade av personer inom justitiedepartementet. De dröjde inte med att tömma lagret.

Rättsväsendet har blivit en parodi.

När amerikanerna ser vad folk kommer undan med i dagens Amerika är det mycket som hamnar inom ramen för sannolikheten, som annars skulle vara otänkbart.

En av dessa är sexhandel med barn.

85 000 barn har försvunnit. Spårlöst.

Folk har fått känslan av något autentiskt. Detta kan vara en skandal som är den mörkaste som har blivit avslöjad, och bakomliggande krafter kan sitta högst upp i samhällspyramiden.

Om inte publiken ansåg ämnet i filmen vara autentiskt skulle den aldrig ha blivit en sådan framgång.

Tim Pool säger att det var en mycket bra film.

Lara Logan blev frågad varför vänsterkanten är tyst om barnhandel, och hon svarade: Det är en fråga värd 36 miljoner dollar.

Det som har provocerat The Guardian och webbplatsen Jezebel mest är att huvudrollsinnehavaren Caviezel har gett intervjuer, bland annat till Steve Bannons War Room, där han talar om att den mörkaste hemligheten handlar om handel med barnorgan. Barn dödas både för sina organ och för att extrahera en sällsynt substans som barn utsöndrar när de är i extrem stress och precis innan de dör. Det kallas adrenokrom och säljs på den svarta marknaden till fantasipriser.

”I en intervju med Steve Bannon tidigare i månaden pratade Caviezel länge om ’hela adrenokrom-imperiet’ som driver efterfrågan på människohandel. Även om Caviezel inte regisserade Freedom, behandlar han den som ett passionerat projekt och dyker upp i filmens trailer för att tala direkt till kameran om dess betydelse.”

Det som publiken reagerar på är hur liberala medier försöker misskreditera seriösa människors sökande efter sanningen. Normala medier granskar för att hitta sanningen. Dagens medier är ute efter att misskreditera och smutskasta.

Det har gått upp för publiken att denna metod döljer en dyster sanning. Det finns något i anklagelserna/misstankarna och medier som gärna framställer sig som liberala är i själva verket verktyg för onda krafter.

Det är intressant att publiken nu läser dessa attacker och drar en motsatt slutsats än vad medierna vill: Det är de som döljer brottet.