Nyheter

Salwan Momika attackerades i dag i Södertälje centrum av en man i boxningshandskar.

Polisen bekräftar att en misstänkt misshandel ägt rum i Södertälje under eftermiddagen.
– Det har varit någon form av bråk mellan två personer och det verkar som att en person har fått något form av slag . Vi har varit på plats och inlett en förundersökning gällande misshandel, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Till Document berättar Salwan att han just nu befinner sig på sjukhus, men mår efter omständigheterna bra.

– Jag var i Södertälje Centrum och då kom det fram en aggressiv muslims som attackerade mig. Han skrek på arabiska att han skulle döda mig. Jag försökte hindra honom från att attackera och flera gånger bad jag honom att inte närma sig mig, men han fortsatte att attackera och slå på mig.

Ingen är ännu gripen, enligt polisen.