Nyheter

Senator Rand Paul är en av dem som har arbetat mest flitigt för att avslöja sanningen om Covid-19. Men när något är för fördömande har allmänheten svårt att acceptera det. Deras sinnen klarar inte av det.

Det skulle de kunna om medierna och den offentliga debatten tog upp virusets ursprung. Men det sker inte. De fortsätter mörkläggningen.

Dessa tjänstemän visste att det kinesiska laboratoriet föreslog att man skulle skapa ett covid-19-liknande virus, men ingen av dem avslöjade denna plan för allmänheten. Faktum är att 15 myndigheter med kännedom om projektet konsekvent har vägrat att lämna ut information om denna alarmerande och farliga forskning.

15 myndigheter är många och det handlar om många människor. Ändå höll de tyst.

Dessa tjänstemän informerades om det projekt som Eco Health Alliance och Peter Daszak stod i spetsen för tillsammans med Wuham Institute of Virology.

Detta projekt, DEFUSE-projektet, gick ut på att sätta in en klyvplats för tall i ett coronavirus för att skapa ett nytt chimärt virus som skulle vara chockerande likt covid-19-viruset.

I flera år har jag kämpat för att få ut dokumentation från dussintals federala myndigheter om ursprunget till covid-19 och DEFUSE-projektet. Efter påtryckningar har administrationen äntligen släppt dokument som visar att DEFUSE-projektet presenterades för minst 15 myndigheter i januari 2018.

De 15 myndigheterna var medvetna om att amerikanerna, i samarbete med kineserna, försökte utveckla något som var nästan identiskt med det som skulle bli COVID-19. Ändå sa de ingenting.

Det är oroande att ingen av dessa 15 myndigheter gick ut och varnade oss för att Wuhan Institute of Virology hade inlett denna forskning. Ingen av dessa myndigheter varnade någon för att detta kinesiska laboratorium redan hade planerat att skapa ett sådant virus.

Peter Daszak dolde projektet. En annan forskare var Ralph Baric som också visste att planen var att skapa ett smittsamt virus.

Forskaren Ralph Baric från University of North Carolina, en namngiven samarbetspartner i DEFUSE-projektet, underlät att avslöja att Wuhan Institute of Virology redan hade föreslagit att skapa ett virus som liknar COVID-19.

De kände till DEFUSE-projektet och vad det handlade om. Ändå höll de tyst när covid-19 läckte ut. De visste att det var konstgjort just för att det var mycket smittsamt.

Och ändå:

inte en enda regeringsledare trädde fram och varnade allmänheten för att viruset kunde vara konstgjort och därför redan anpassat för att fritt överföras mellan människor.

All sjukvårdspersonal som får reda på sanningen om den mörka hemligheten borde vara upprörd. Och ingen har ställts till svars.

Anthony Faucis laboratorium var inte bara med på noterna från början. Han var en partner.

Faucis Rocky Mountain Lab nämndes som en partner tillsammans med Wuhan Institute of Virology i förslaget.

En annan mottagare av miljontals dollar från Eco Health var Ian Lipkin.

Ingen av de inblandade uttalade sig. Det var en officer i den amerikanska marinkåren, Joseph Murphy, som berättade för allmänheten om vad som hade hänt.

Och ingen talade. Vi känner bara till detta DEFUSE-förslag eftersom en visselblåsare, en modig marinsoldat, överstelöjtnant Joseph Murphy, kom fram med sanningen.

Hundratals människor måste ha känt till viruset som skulle kräva miljontals liv. Hur lyckas de leva som om ingenting har hänt?

De bör hållas ansvariga. Åtminstone bör de tvingas att förklara sig inför kongressen om den största hälsopolitiska skandalen i modern tid.

 

https://www.foxnews.com/opinion/great-covid-cover-up-shocking-truth-about-wuhan-15-federal-agencies