Nyheter

Misstanken om att allt inte gick rätt till i valet 2020 har hängt över resultatet som ett mörkt moln. Vi vet att valet var riggat. Mark Zuckerberg fick lägga 410 miljoner dollar på obemannade valurnor i områden med en hög andel demokrater. Men hur är det med regelrätt valfusk? På grund av covid försenades valproceduren och det fanns många möjligheter att rösta. Ändå ledde det till en mycket lägre andel underkända röster än i valet 2016, vilket är anmärkningsvärt.

Nu har Heartland Institute och Rasmussen Polls frågat över 1 000 väljare om de begått regelrätt valfusk. En av fem svarade ja. Det är en chockerande siffra.

17 % av de som röstar i förtidsröstningen erkänner att de 2020 röstade i en delstat där de ”inte längre är permanent bosatta”
21% av brevröstarna erkände att de fyllt i en valsedel för en vän eller familjemedlem
17% av poströstarna sa att de hade undertecknat en valsedel för en vän eller familjemedlem ”med eller utan hans eller hennes tillstånd”
8% av de troliga väljarna säger att de erbjudits ”betalning” eller en ”belöning” för att rösta 2020.
10% av de tillfrågade – inte bara de som poströstade – uppgav att de kände ”en vän, familjemedlem, kollega eller annan bekant som har erkänt … att han eller hon poströstade 2020 i en annan stat än där han eller hon är permanent bosatt”.

Omfattningen är så massiv att den sannolikt kommer att ifrågasätta valets legitimitet.

Tänk på att 43% av väljarna 2020 röstade via post. Det lades cirka 155 miljoner valsedlar i presidentvalet 2020. 43% av dessa skulle innebära att över 66 miljoner röstade per post.

I vilket trovärdigt land som helst skulle sådana siffror utlösa en önskan om att gå till botten med hur det var möjligt. Men inte om resultatet var planerat, vilket är fallet i USA:

Samtidigt har Bidens justitiedepartement dragit Trump och en hel drös av hans medarbetare inför rätta för att ha försökt påverka valet. Det gäller både tystnadspengarna till Stormy Daniels och viljan att skjuta upp godkännandet av valförrättarna den 6 januari 2021 i tio dagar. Justitiedepartementet har vidtagit rättsliga åtgärder mot ett antal av Trump och hans medarbetare för den 6 januari. I Arizona har riksåklagaren Chris Mayes lämnat in en stämningsansökan mot många av Trumps närmaste medarbetare. Detsamma gäller Georgia.

Biden-regimen vill kriminalisera Trump för att han vann 2016 och för att han inte accepterade resultatet 2020. Den officiella linjen är att det var det säkraste valet i världshistorien.

Det finns nu mycket som tyder på att detta inte är sant.

Biden driver en rättsprocess mot sin huvudutmanare som leder i opinionsmätningarna. Han kan själv vara en illegitim president.

Då har vi kommit till en sluten cirkel.

Hillary och demokraterna accepterade aldrig resultatet av valet 2016. De skapade något som de kallade the Resistance . Det var tillåtet att motarbeta Trump och hans administration med alla medel. Medierna var ivriga deltagare.

Försöket att kriminalisera ifrågasättandet av valet av Biden kan slå tillbaka mot Demokraterna. De har använt sig av FBI och CIA för att manipulera valet både 2016 och 2020.

 

Tucker: Det är nu tydligen en brottslig handling, ett brott i det här landet, att föreslå att presidentkampanjen 2020 inte var på nivån. Det brottet verkar ligga till grund för ett av Donald Trumps pågående åtal. Men det är faktiskt värt att förneka legitimiteten i det valet eftersom det inte var rättvist. Kritisk information undanhölls från väljarna genom censur och ja, av regeringen. Det är ett faktum. Det är också ett faktum att Mark Zuckerberg spenderade 400 miljoner dollar för att kontrollera röstningen på olika platser runt om i landet och påverka resultatet. Det är inte legitimt. Det skedde också på många ställen genom elektroniska röstningsmaskiner, och inget land borde någonsin använda elektroniska röstningsmaskiner eftersom de i grund och botten inte går att lita på. Varför skulle man lita på dem? Men så har vi frågan om regelrätt fusk, valfusk. Förekom det väljarbedrägeri? Ja, vi vet att det förekom, men var det utbrett? Det är en svår anklagelse att bevisa, även om många människor naturligtvis tror att det fanns ett utbrett bedrägeri. Nu visar det sig att vi faktiskt vet att det fanns, och det kan faktiskt bevisas med en undersökning. Fråga bara folk, har du personligen begått valfusk? Det har just gjorts. Och svaret är att en stor andel av de tillfrågade i undersökningen erkände: ”Ja, jag begick väljarbedrägeri.” Det är anmärkningsvärt. Justin Haskins är en senior fellow på Heartland Institute. Han ansluter sig till oss nu med detaljer. Justin, tack så mycket för att du kom. Om du bara kunde börja med att ge oss resultaten, de chockerande resultaten av denna omröstning, så går vi därifrån.

Haskins: Det var ganska enkelt. Vi ställde människor en serie frågor. Den första av dem är eller en av de första frågorna var, röstade du i valet 2020? Och röstade du med en frånvarande röstsedel? Och om de svarade ja på båda dessa frågor ställde vi en massa frågor relaterade till väljarbedrägeri. Vi berättade inte för dem att vi frågade om du begick väljarbedrägeri. Vi frågade dem bara om olika beteenden. Så till exempel frågade vi människor, röstade du i en stat där du inte längre är lagligt bosatt? Det är en ganska okomplicerad fråga. Om du inte är permanent bosatt i en stat kan du inte rösta där. 17% av människorna, nästan en av fem, sa ja, de gjorde det. Vi frågade människor, fyllde du i en valsedel för någon annan för deras räkning? Det är också olagligt. Du får inte fylla i någon annans röstsedel. 21 % av befolkningen svarade ja på den frågan. Vi frågade om människor förfalskade en väns eller familjemedlems underskrift för deras räkning med eller utan deras tillstånd. Vi lade faktiskt till det i omröstningsfrågan. Och 17% av befolkningen svarade ja på den frågan. Så sammantaget är det åtminstone, och jag säger åtminstone, en av fem poströster som involverar någon form av bedräglig verksamhet, men vi stannade inte bara där. Vi frågade också alla, oavsett om de röstade via poströstning eller inte, så även de som röstade personligen, om de känner någon som personligen, i deras privatliv, en vän, en familjemedlem, en bekant eller någon från jobbet, har någon någonsin erkänt för dem att de gjort någon av dessa former av valfusk och 10 % och 11 % – vi ställde två olika frågor om det – svarade ja, folk erkände för mig att de begått valfusk.

 

WATCH: Tucker Carlson Discusses Poll Finding ONE IN FIVE Voters Who Voted by Mail-in Ballots Admitted to Committing Fraud in 2020 With Heartland Institute’s Justin Haskins