Nyheter

När målet är anarki spelar det ingen större roll för yttersta vänstern vad valresultatet blir. Vänstern har skrämt den franska befolkningen att tro att det kommer att bli inbördeskrig om högern vinner. Men inbördeskriget startar vänstern gärna ändå. Även efter det att de fått flest mandat.

Här kommer Antifa:

 

Pro-palestinierna och invandrarna med en agenda är inte intresserade av politik, de är intresserade av att vandalisera och slåss med polisen. De har ingen önskan att rädda Frankrikes framtid. Landet betyder ingenting för dem.

Polisen angrips med fyrverkeri:

Valresultatet i tidningen Le Monde visar Rassemblement National (RN) i en något delikat brunfärg:

Här visas valresultatet endast för RN:

Valmönstret för RN stämmer ganska väl överens med invandringskartan i Frankrike från 1975 som visar var nordafrikanerna (araberna) slog sig ner. Här finner vi fortfarande deras ättlingar i 2:a och 3:e generationen. Längst i sydväst har många spanjorer invandrat.

De delar av landet som är mindre påverkade av invandringen från Afrika och Mellanöstern tvivlar på sina fantasier om mångkultur. Det är särskilt i väst som befolkningen fortfarande röstar långt till vänster.

Det franska valsystemet är ungefär lika odemokratiskt som det brittiska. I Storbritannien valde 34 procent av väljarna att rösta på Labour, men Labour vann 63 procent av mandaten. Vi har sett hur vänstern i Frankrike kunde manipulera valet genom att taktiskt skapa ett samarbete där de drog kandidater så att de tillsammans kunde besegra RN. Utan denna 2:a omgång hade RN varit det största partiet.

Det är dock bara en tidsfråga. Som Marine Le Pen skrev på X: Vi har fördubblat antalet mandat. (De fick 89 mandat 2022, och i skrivande stund har de 140; red. anm.)