Kommentarer

Vandal who was caught on camera trying to tear a cross off the roof of church in east London is arrested.Farage on London Church Attack: ‘We Are a Christian Country and Our Culture Is Under Assault’.

Den iranska invandraren Yavar Sad, som själv flydde från islam för många år sedan, är allvarligt orolig för om hon har någon framtid i Sverige. Hon skriver på Facebook:

De hånar och visar fingret till Säpo, och när tiden är inne kommer dessa tickande bomber att halshugga oss!

För er som inte vet är språket dari som pratas i stora delar av Afghanistan ganska likt persiska som talas i Iran. Därför kan iranier läsa och förstå deras språk, ungefär som norska och svenska.

Dessutom är majoriteten av dessa ensamkommande afghanska barn/män som har kommit till Sverige födda och uppvuxna i Iran och indoktrinerade av den islamiska regimen. De talar flytande persiska och är flitiga besökare av den radikala Imam Ali moskén i Järfälla som direkt finansieras av mullorna i Iran.

Jag blev allvarlig oroad för min framtid i Sverige

Igår publicerade en svensk-persisk hemsida i Sverige nyheten om den franska läraren som blev halshuggen av en 18 årig muslin.

Jag blev allvarlig oroad för min framtid i Sverige när jag såg vad flera av dessa ”ensamkommande afghaner” skrev i kommentarfältet under nyheten.

”Bra gjort”, ”han förtjänade det”, ”läraren skickades till helvetet” är bra några av mildaste kommentarerna. De grövsta som att ”slakta alla som hånar profeten” eller ”hånar ni profeten får ni vänta på det här” plockades snabbt bort av sidans administratör.

”Horor som har kommit till Sverige för att visa sina fittor och leva fritt”

När många svensk-iranier protesterade mot dessa vidriga kommentarer attackerades dom med grovt sexuella svordomar. Iranska kvinnor som protesterade kallades bl.a. för ”horor som har kommit till Sverige för att visa sina fittor och leva fritt”.

En iransk kvinna skrev att hon skulle ta skärmdump av deras kommentarer och skicka till Säpo. De mest artiga av dessa ensamkommande visade fingret, hånade henne och önskade henne lycka till och många använde den återkommande argumentet att både hon och hennes döttrar och söner skulle våldtas, helt öppet och utan att vara det minsta oroliga för eventuella konsekvenser.

Och de är inte få heller! De är hur många som helst och kommentarerna återkommer HELA TIDEN och av NYA PERSONER, samtliga bosatta i Sverige. Jag har i princip aldrig sett någon av dessa individer fördöma en våldshandling utförd av muslimer eller ens fördöma när en svensk tjej/kvinna blir våldtagen. Det är för mig mycket skrämmande.

Jag har ingenting emot afghaner, tycker alltid att det är fel att generalisera och fördöma en hel nation. Jag förstår dessutom bara persiska, men kan tänka mig hur det ser ut på till exempel arabiskspråkiga medier i Sverige och vad man kan förvänta sig där.

Vi har redan börjat undersöka möjligheterna att flytta från Sverige

Vad jag helt enkelt undrar är om svenskar/Säpo/politiker/myndigheter/medier är över huvudlaget medvetna om vilka man har släppt in i landet och hur våra framtid kommer att se ut med alla dessa tickande bomber runt omkring oss.

Jag känner människor som förstått allvaret i detta. Dessa människor har redan börjat undersöka möjligheterna att flytta från Sverige. Men för majoriteten av svenskar kommer verkligheten att bli ett liv i skräck bland mörka krafter som kastats direkt från 620 talet till vår nutid.. Deras hat mot västvärlden och dess värderingar är oändliga.

Sverige VAKNA! Det finns ingen mildare version av islam

Dessa mörka krafter är omöjliga att anpassa till ett civiliserad samhälle. Det är som att försöka övertala en kannibal som står framför dig mitt i skogen att det är fel att äta upp människor.

Svenskar VAKNA! Sverige VAKNA! Det finns ingen mildare version av islam, det finns ingen mildare version av nazismen, det finns ingen mildare version av kommunismen, alla tre är farliga och islam är allra farligast och ska bekämpas med ALLA MEDEL som är tillåtna i ett civiliserad samhälle.