Kommentarer

Svenska folket har i åratal varit förtryckta under högljudd bortskämdhet från migranter som oftast sökt sig till Sverige för att leva på bidrag. Kraven från dem är många och beteendet från dom är helt klart sverigehat.

Under åren så har vi i Sverige fått läsa om invandrare som ser Sverige som deras unika semesterlyxort där de kan bete sig som de vill.  De spottar på poliser, vägrar att betala biljetter för kollektivtrafiken och de kastar högljutt ord som hora och mammaknullare mot svenskar som under alla år knytit handen i fickan. De få som vågat säga ifrån har snabbt stämplas av medierna och influencers som nazister och rasister.

Samnytt publicerade häromdagen en video där en man lyfter ut en skrikande migrant som skulle avvisas från tåget. Enligt Mats Ohlsson, affärsutvecklare på Skånetrafiken säger till Samnytt att resenären saknade giltig biljett och att mannen var aggressiv mot personalen.

Att någon nu äntligen sätter ner foten och agerar mot dessa vrålare får ses som ett friskhetstecken och jag ställer mig frågan om folket håller på att vakna? Det vore befriande om för oss alla, för svenskarna och för de som migrerat hit för att skapa sig ett nytt liv. Att någon sätter ner foten mot idiotin är något vi alla vinner på. Samtidigt som jag blir glad över mannens agerande, så blir jag samtidigt orolig eftersom det faktiskt inte är en enskilds medborgares sak att agera så här. Men med tanke på att våra myndigheter och andra institutioner gett upp under värdegrunder och annat lull lull förstår jag varför någon till slut reagerar.

Att ordning och reda blev en av de viktigaste valfrågorna är inte förvånande, det är inte heller förvånande att så många unga i dag ser sig som höger och konservativa. Sverige har varit i ett kaostillstånd dom senaste åren.  Det lugna Sverige som en gång fanns är utbytt mot skrikande migranter, gängskjutningar och gruppvåldtäkter.

Den naiva migrationspolitik som bedrivits håller på att förtära Sverige totalt. Värdegrunden och signalpolitik har skapat ett splittrat land där allt bli polariserat. Vi kan inte ha det så här, det är inte värdigt ett land som Sverige. Våra politiker från sjuklövern har skapat en dysfunktionell sammanhållning där vi svenskar går med handen i fickan och en sänkt nacke. De har tagit ifrån oss vår stolthet, det egentligen ska hålla oss samman. I sin iver att vara goda har de spottat på alla de människor, oss skattebetalare som gett dom möjligheten att leka världsräddare.

Om de som bestämmer gett upp eller för en politik som inte gynnar folket, om de för en politik som inte värnar om medborgarna så är det inte mer än rätt att någon från folket till slut reser sig och säger ifrån.

Vill vi få ett slut på svenskhatet så måste fler säga ifrån och agera med kraft mot dessa hysteriska röster som kräver plats.