Kommentarer

Den folkkäre artisten Carola Häggkvist intervjuades under påskhelgen av SVD. Hennes intervju fick många att tappa hakan och nu är hela knallkorkssverige upprörda över att allas vår sångfågel vågat  uttrycka åsikter och tankegångar som journalister inte godkänt. 

Vad är det då för kontroversiellt Carola sagt? Är det frågan om muslimhat eller främlingsfientlighet som knallkorkarna påstår?

– Jag tycker inte man kan säga ”kom och lev som ni vill i vårt land”. Det är inte fegt att värna Sveriges traditioner och sjunga ”Den blomstertid” på skolavslutningarna. Ibland blir jag helt förtvivlad över utvecklingen. Vi ser ju resultatet.

– I form av skjutningarna. I form av polisen som bara ropar på hjälp. Vi släpper in och ska vara snälla mot människor som har en helt annan ideologi, där det till och med står i deras skrifter att det är okej att ljuga för otrogna. Nu är vi inne på riktigt tuffa puckar men så är det. Det är därför Iran ser ut som det gör i dag. De säger ”vi dödar inga”. Det gör de visst. De har förvridit sanningen, sade hon till SvD.

Carola konstaterade också att det ”finns en anledning till varför det finns nationer och landsgränser, vi har olika kulturer med olika sätt att se”.

Inget konstigt alls med det hon säger. Hon ger sig på den politik som pågått sedan mitten av 70-talet. En politik som visat sig vara förödande för Sverige, dess kultur, dess folk och ordningen i landet. Alla partier förutom SD har varit inblandade i utvecklingen.  Det är varken muslimhat eller främlingsfientligt att konstatera att Sverige är otryggt. Skulden är politikernas och det är dom som ska ställas till svars. 

Det är vår skyldighet att stå upp för Sverige och svenskarna. De som bor i denna änden av världen har skapat sig en kultur, ett folk, traditioner och närvaro. Ingen har rätt att kräva att detta ska kliva åt sidan. Ett sådant krav är ett direkt hot mot allt vad vi anser vara svenskt. Att vara svenskt är självklart, lika självklart som att svenskhet, svensk kultur och traditioner förändras naturligt över tid av sig själv. 

Vad som inte är  naturligt är det socialdemokratiska mångkulturella projektet. Detta ska ifrågasättas med alla möjliga intellektuella medel. Det mångkulturella projektet är skadligt för de som bor här och skadligt för de som “flyr” hit. 

Det kriminella våld som i dag pågår i Sverige har direkta kopplingar till det mångkulturella projektet. Vänstern kan få skrika sig hur hesa dom vill över detta. Det ökade våldet med skjutningar, sprängningar och gruppvåldtäkter har en direkt koppling till den så kallade mångkulturen. Det är inte brist på fritidsgårdar eller att polisen inte bjuder på pizza eller inte har en god ton när de gör sina insatser. Det är klaner, en annan moral, en annan etik, en annan syn på samhället. Vet ni vilka som förlorar mest på detta? Jo, de människor som tagit sig hit som arbetar hårt och vill vara en del av Sverige. Det är deras bilar som brinner och det är dessa människor som socialdemokraterna se som lallande miffon. Det är varken muslimhat eller främlingsfientligt att kritisera den politik som försatt landet i ett kaostillstånd. 

Att det finns islamister som förkastar allt vad demokrati och vad våra rättigheter är det får vänstern gärna också förneka. Men den så kallade islamiseringen sker helt öppet, mitt framför oss. Med hjälp av pengar och insatser från bland annat socialdemokraterna. Islamiseringen är en av många delar av det mångkulturella projektet. Det är varken muslimhat eller främlingsfientligt att kritisera den politik som gett islamister makt i Sverige och nu försöker diktera villkor. Att stå upp mot en rörelse som Muslimska brödraskapet som andra länder terrorstämplat och som vissa till och med vill förbjuda är styrka och hederlighet.  

Nationer och gränser är en absolut nödvändighet för demokratin. Vad ska du annars lägga din röst?  Jag råkar gilla demokratin även om jag med åren ser dess brister. Jag vill behålla vår demokrati och därför är jag emot det mångkulturella projektet, mot islamiseringen och det är därför jag anser att socialism är ondska och ett direkt hot mot dina och mina friheter.  

Carola sätter fingret exakt på vad som är problemet med Sverige.
”Det verkar som att vi människor har svårt att se nyanserna i de olika frågor vi tror att vi har svaren på”.

Sverige behöver bli vuxet och vi kan inte låta extremerna få stå för tolkningarna. Det är inte rasism att kritisera det socialdemokratiska mångkulturella projektet. Att opinionsbildare nu skriker om rasism, främlingsfientlighet och till och med nazism är för att de helt saknar hållbara argument för sitt egna projekt.

Backa Carola och låt vänsterdräggen få skämmas för sina oredliga attacker mot det förnuftiga. De är inte upprörda på riktigt. Dom är alla mobbare såg sin möjlighet att sätta sina klor i någon och förnedra dom offentligt. Men de gick bet. Visst har Carola bett om ursäkt. Ursäkten är dock smart som få. Hon ber om ursäkt för att vissa inte fattar. Så backa Carola – annars är du bara en liten lort.