Doc-TV

Politikken Biden-regimet har ført er så radikal at den synes bevisst å skyve USA mot stupet. Dette er ikke noe vi i Document finner på, det er en oppfatning som deles av mange høyt respekterte journalister og forfattere i USA. Men ikke av norske journalister. Der finner man ikke spor av slik tenkning.

Spørsmålet er derfor: Hvem har rett? Hvem er mest på jordet? Er det Lee Smith, Steve Bannon, Tucker Carlson, Laura Ingraham, Dinesh d’Souza, Victor Davis Hansen osv. eller kan det tenkes at det er norske journalister? Å stille spørsmålet er å få svaret, for mens disse journalistene og forfatterne ofte snakker om ulike perspektiv, kjenner norske medier bare ett.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!