Doc-TV

Det er et drama som utspiller seg i USA som savner sidestykke. Vi husker Watergate og Monica Lewinsky, men dette er mye større. Bakmenn/kvinner har bestemt at Biden skal ut. Det skjer gjennom ”prosess”. Den ene etter den andre tar avstand fra Biden, utenkelig for bare kort tid siden.

Samtidig gir de ammunisjon til Republikanerne i Kongressen som virkelig fyrer opp fyrkjelen. Kevin McCarthy har gått med på at 14.000 timer med opptak fra Kongressen 6. januar skal frigis. Det motsetter justisdepartementet og FBI seg og påberoper seg nasjonal sikkerhet. Men opptakene er ikke deres eiendom. De tilhører Kongressen.

Vi har fått noen hint om hva de inneholder. Julie Kelly sier amerikanerne kommer til å få sjokk når de ser hvilken brutalitet politiet går løs på fredelige demonstranter med. En ble skutt, en ble slått ihjel og tre døde av hjertestans.

Forakten for vanlige amerikanere lyser av Biden-regimet. De har spilt et høyt spill og det er ved å rase sammen.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!