Nyheter

Den moderate riksdagsmannen ska ha betalat 5000 kronor till en kvinna i 25-årsåldern efter en kväll där de haft sex i mannens lägenhet. Efteråt blev mannen utpressad på pengar med. Riksdagsledamoten utreds för sexköp och har tagit en timeout.

Kort efteråt blev den moderate riksdagsledamoten utpressad och tvingades betala över 65.000 kronor. Pengar som gick till bland annat en bröstförstoring.
Efter en utekväll under julhelgen bjöd den moderate toppolitikern hem två unga kvinnor till sin lägenhet i centrala Stockholm. Enligt uppgift hade han då samlag med den ena kvinnan, som är i 25-årsåldern. Efteråt swishade han henne 5.000 kronor. Den andra kvinnan passade då på att ta bilder när riksdagspolitikern hade sex med den andra kvinnan.

Veckor senare började den andra kvinnan att höra av sig till riksdagsledamoten med olika krav om pengar och detta fortsatte under tid. Kvinnan krävde bland annat att riksdagsledamoten skulle betala för en bröstförstoring och om han inte gjorde det så skulle han läcka bilder till media.

Riksdagsledamoten försökte först hävda att han inte hade råd att betala för en bröstoperationen, men det accepterade inte kvinnan.

”Jag vill att du tar mina bröst på delbetalning de kostar 2000 i månaden. Den positionen du har Kjell. Det är ingen liten position”, skriver hon till politikern.

När han fortsätter protestera skickar hon en bild på honom när han har sex.
”Du betalade för detta”, skriver hon och hotar med att ge bilden till pressen.

Riksdagsledamoten betalar till slut 49.000 kronor till en klinik som utför plastikoperationer. Till slut fick riksdagsledamoten nog, och i februari kontaktade han säkerhetspolisen som satte igång en utredning och nu åtalas kvinnan för försök till grov utpressning. Totalt så betalade riksdagsmannen cirka 65.000 kronor till kvinnan. Han själv hävdar att pengarna skulle gå till att ”hjälpa” kvinnan med taxipengar och hyra.

Riksdagsmannen tar nu en timeout och ska utredas för sexköp. 

Ärendet i Stockholms tingsrätt är sekretessbelagt.