Ur flödet/i korthet

Nio år efter det att dåvarande statsministern Stefan Löfven deltog i Agendas partiledardebatt och påstod att att invandringen skulle bli en förtjänst för samhället ”lite längre fram”, så har vi anlänt till lite längre fram. Nu kommer förtjänsten, men kanske inte i den form som svenskarna i allmänhet och socialdemokratin i synnerhet hade hoppats på.

Efter två miljoner beviljade uppehållstillstånd och medborgarskap och Gud vet hur många hundratals miljarder skattekronor kan vi inkassera inte bara en invandrad gängkriminalitet i världsklass, utan också en invandrad gängkriminalitet som agerar på order av den islamistiska skurkstaten Iran.

Klockan 15.45  på torsdagen startade presskonferensen där justitieminister Gunnar Strömmer, chefen för kontraspionage på Säkerhetspolisen Daniel Stenling och Hampus Nygårds, biträdande chef på Nationella operativa avdelningen (NOA) gav en lägesuppdatering av säkerhetsläget i Sverige. Och säkerhetsläget kan sammanfattas i gamla hederliga talesätt: Det man sår, får man skörda. Som man bäddar, får man ligga. Som man ropar, får man svar.

Lite ironiskt är det ändå att den som har uppmärksammat Sverige och svensk säkerhetspolis om vad som händer inom landets gränser, är den israeliska säkerhetstjänsten Mossad. Det är inte första gången som Sverige har israelerna att tacka för avvärjda terrorhot på svenskt territorium, men nu gör Mossad oss den tjänsten samtidigt som vår nation marineras av judehat, palistinism och ”from the river to the sea”.

Nätverken Rumba och Foxtrot nämns av Mossad som proxys – mellanhänder – som kan användas av Iran för att slå mot intressen och individer som Iran betraktar som fiender, något som har uppmärksammats av exempelvis Jerusalem Post. Enligt Mossad ska den så kallade ”Kurdiska räven” Rawa Majid som leder Foxtrot-nätverket ha rekryterats av Iran, liksom ledaren för Rumba, Ismail ”Jordgubben” Abdo. Enligt Mossad vara det Abdo som låg bakom skottlossningen mot den Israeliska ambassaden den 17 maj i år.

Säpo vill inte bekräfta vilka nätverk och individer som agerar proxys för Iran på svensk mark, men Säpos Daniel Stenling var under presskonferensen tydlig med att hotet är verkligt och att nätverken även kan använda sig av barn för att utföra attacker och terror. Barnsoldater, således. Ännu en ”förtjänst” som vi nu kan inkassera.

Vilka Iran kommer att attackera genom sina ”svenska proxys” återstår att se, men israeliska intressen liksom judiska organisationer och synagogor samt judar eller personer som står upp för judars rätt kan hamna på listorna. Frågan är vem som kommer våga stå upp för Israels rätt att försvara sig eller judars rätt att existera, om engagemanget kan belönas med en sprängladdning under bilen eller automateld genom sovrumsfönstret? Att mötas av gapiga och ignoranta aktivister går väl an, men att bli måltavla för ett grovt kriminellt nätverk..?

Men det är väl som allas vår favorit-fascist Mikail Yûksel säger: Europeiska länder anpassar sig till islam. Europa i allmänhet och Sverige i synnerhet förändras.

Snart kommer ingen längre ihåg Mona Sahlins bevingade ord i tidningen Euroturk från 2002, där Sahlin menade att vi svenskar var så avundsjuka på invandrare eftersom invandrare har spännande kulturer medan vi bara har ”midsommarafton och sådana töntiga saker”. Midsommarafton drygt två decennier senare har barnen slutat att dansa Små Grodorna och istället börjat avrätta på beställning.

Hej då, tönt-Sverige! Välkommen, Mellanöstern!

Så, ja. Stefan Löfven hade helt rätt: Förtjänsten kom lite längre fram. Kanske inte i den form som tittarna hoppades på under Agendas partiledardebatt den där oktoberkvällen 2015, men visst fick vi inkassera. Och det med ränta.