Nyheter

Tre män har begärts häktade under söndagen, misstänkta för mord på den man i 20-årsåldern som hittades död i Södra länken. Det rapporterar SVT Sörmland.

Tre män med gängkopplingar häktades på söndagen misstänkta för mord på den man i 20-årsåldern som sköts i en biltunnel i Stockholm på torsdagen. Den skjutne mannen är  enligt polisen en gängledare från Eskilstuna. Enligt Expressen har mannen tidigare utsatts för attentat. De tre männen som är häktade är misstänkta för mord samt grovt vapenbrott. Häktningsförhandlingarna ska enligt SVT hållas under måndagen.

Alla inblandade är kända av polisen sedan tidigare och hemmahörande i Eskilstuna. En av teorierna som polisen arbetar efter är att mannen sköts av misstag. Enligt uppgifter till Aftonbladet är polisens teori att mannen dödats av misstag med ett vådaskott. Skottet kan ha avlossats när någon av de inblandade hanterade en pistol i bilen.