Doc-TV

Parallellene mellom valget i USA og Norge  – og Skandinavia for øvrig – er store. Det er derfor du ikke hører noen sannferdig dekning av hva som foregår der borte. Da ville det gå opp for folk at de styres av en elite som raner dem ved høylys dag.

Biden sa sist uke at de setter en stopp for boring etter olje og kullkraft lukkes ned. -Jeg lover, sa Biden. 80 prosent av USAs energi kommer fra olje og kull, og hans pressetalskvinne måtte senere gå tilbake på hans ord og si han var misforstått.

Det er samme spill Støre, Vedum og Aasland driver med. Strømmen kunne vært beholdt i Norge, men da ville det ikke lønt seg å bygge ut vindkraft. Det er først når kwh skrus opp at det lønner seg. Aslaug Haga var frekk nok til å si at vindkraft er den billigste formen for energi.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!