Doc-TV

Det hjelper å ha en historisk bevissthet, ellers virker dagens makthavere uovervinnelige. Det er de ikke. De er noviser når det gjelder tyranni. De forveksler teknologisk kapasitet med egen fortreffelighet. Det er alt annet enn fortreffelighet som preger Biden-regimet. For de som vil se vrimler det med gode analyser som plukker av dem fjærene.

Men selv om makthaverne er plumpe og blottlegger sine hensikter, er det noe annet med åndskreftene bak dem. De fornemmer vanlige mennesker.

Den franske revolusjon rullet frem giljotinen og halshogg ikke bare adelskapet, men alle som motsatte seg terroren. I dag går leger løs på barn og skjærer av dem bryster og penis. Det skjer i frihetens navn, men hensikten er å ødelegge kjernefamilien.

Laura Ingraham hadde i natt intervju med faren til jenta som ble anal-voldtatt av en transgutt på skolen. Det er kommet frem at en lærer sto inne på toilettet og så det var to inne i avlukket – formodentlig har læreren hørt hva som foregikk – men i stedet for å slå alarm, gikk læreren ut. Skoleledelsen la lokk på saken og eleven kunne foregripe seg på elever på andre skoler.

Dette er ikke uheldige episoder. De danner et mønster og det er en åndskraft som står bak. Hvorfor har moderne mennesker så vanskelig for å innrømme det? Det øker bare deres ensomhet.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!