Nyheter

Han var med och gruppvåldtog en 14-årig flicka i Staffanstorp tidigare i år. Efteråt vände sid den 23-årige våldtäktsmannen till en domare för att bli friad från våldtäkten i en romsk rättegång. Detta skriver Fria Tider om.

Det var i november 2022 som den 14-åriga flickan drogs in i en bil i Staffanstorp och kördes till ett stenbrott, där hon enligt åtalet blev våldtagen av romer från Polen. Den 23-årige mannen anhölls i sin frånvaro i november. Strax före jul närvarade han vid en romsk rättegång i Warszawa på grund av våldtäkten. Enligt 23-åringen blev han där rentvådd av från våldtäktsanklagelserna av en person som 23-åringen kallar för “kungen”.

I förhör berättar 23-åringen om vilka ”straff” som hade väntat honom om ”kungen” inte hade beslutat att rentvå honom:

– Att jag inte får lov att dricka ur samma mugg som andra, till exempel. Eller du kan bli utesluten och får absolut inte träffa andra romer. Det finns många olika straff.
När 23-åringen återvände till Sverige i mars greps han och åtalas nu för grov våldtäkt mot barn. 23-åringen hävdar att han inte haft sex med flickan.