Doc-TV

Hvis man lytter til godhetsmenneskene sier de at Gaza er det verste som har skjedd i nyere tid. Det er menneskehetens mørkeste time. De har visst helt glemt den krigen vi selv bidrar til: Ukraina.

Mediene og godhetsposørene kan ikke få nok av Gaza, men vi ser nesten ingen tilsvarende bilder fra Ukraina.

Hypotese: Gaza har en annen en funksjon i elitens narrativ enn Ukraina. Fornuften er koblet ut. Bare følelser gjenstår og den vil eliten ha kontroll på. Det at disse følelsene styres i antisemittisk retning burde alarmere oss.

Tirsdag var det høring i Kongressen med rektorene for tre eliteuniversitet: Penn, Harvard og MIT. Samtlige kvinner ga likelydende svar på om det er truende å rope ”from the river to the sea”, eller ”intifada, intifada, the solution is revolution”. Det avhenger av kontekst, svarte rektorene. De relativiserte og unnskyldte det publikum vet har funnet sted. Plutselig forsto man at ledelsen hadde samme holdning til Israel som studentene.

Det som kom frem var sjokkerende og fikk stor oppmerksomhet i USA. Det burde vært toppoppslag i Dagsrevyen, men vi så ikke ett ord noe sted. Det var uønsket informasjon.

Hvorfor er lett å forstå: Norske medier og læresteder styres i samme antisemittiske retning som de amerikanske.

Korrupsjonen i politikken i USA er på et nivå som gjør det nødvendig å ta kraftig i. Vivek Ramaswamy gjør det. Som den eneste skar han igjennom i tirsdagens debatt og ramset opp valgsvindel og krigshissing. Han kalte Nikki Haley korrupt. De unge liker Ramaswamy. Det er ingen andre som snakker rett fra levra. Selv ikke Robert Kennedy Jr gjør det.

Selvfølgelig måtte Van Jones i CNN si det luktet nazisme. Det er alltid der CNN havner når de skal karaktersette høyresiden. Hvis noen treffer spikeren på hodet er det nazisme. Men publikum kommer da til motsatt konklusjon. Det er CNN og MSNBC, som er enda verre, som er fascistiske. De har ingen respekt for sannhet og velter seg i løgner.

Når de på toppen av det hele forsvarer den mest korrupte president i amerikansk historie blir det for mye for mange.

Norske medier er på samme bane og gjør at folk mister interessen for å følge med.

Mediene klarer ikke la være, men går fem på, gang på gang, når Trump sier et eller annet. Han sa nå på townhall-møtet i Iowa at han ville være diktator første dag på jobb og stenge grensene og innføre drill baby drill. Dette får liberale medier til å bety at han vil være diktator og avskaffe valg.

Igjen overdriver de og feiltolker slik at Trump tjener på det.

YouTube:

Rumble: (Spilleren blir tilgjengelig når den er ferdig prosessert)

Podcast:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”