Nyheter

Under dagen så gjorde polisen i Stockholm ett mycket stort vapenbeslag, rapporterar Aftonbladet. Enligt källor till tidningen så rör det sig om rekordmånga automatvapen och pistoler.

Det var kring lunch under tisdagen som polisens spanare slog till mot en adress utanför Stockholm. På platsen hittade polisen man stora mängder vapen och narkotika. Källor till Aftonbladet säger att det kan vara det största vapenbeslaget på många år. Enligt uppgifter till Aftonbladet handlar det om över 20 skjutvapen. Polisen grep samtidigt tre personer.

Enligt polisen så har operationen pågått ett längre tag med spaning och i dag själva tillslaget. Operationen har hållits hemlig och polisen är i dag fåordig och polisens presstalesperson Daniel Wikdahl säger kort till Document att man har en insats och vill inte lämna ut mer information i dagsläget.

Under tisdagseftermiddagen arbetade fortfarande civilklädda poliser på adressen.