Nyheter

Vid 17:40 tiden på måndagen som polisen larmades om skott kring Dackevägen i Järfälla, Stockholm. Polisen bekräftar att en person är skjuten. Skadeläget är ännu okänt. Uppdatering: Mannen är avliden.

Enligt polisens presstalesperson Anders Dahlman så är ingen person gripen.

– Vi är på plats i Jakobsberg med anledning av att vi har en person som är skjuten, säger polisens presstalesperson Anders Dahlman. Enligt Dahlman så har det varit rörigt på platsen eftersom det är mycket människor i omgivningen.

– Vi har spärrat av brottsplatsen och som jag förstår det ska det ha varit en hel del personer på plats. Så det är många vi behöver prata med för att se om de har någon information, säger Anders Dahlman.

Enligt vittnen på plats så använder polisen drönare för att söka av området. Tekniker är på plats och har påbörjat en tekniska undersökning av brottsplatsen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet så har flera gärningsmän ses fly från platsen på elsparkcyklar. Polisen vill just nu inte berätta om det är en eller flera gärningsmän de jagar. polisens presstalesperson Anders Dahlman säger att dom jobbar brett just nu för att få in information.

Vid 21.30-tiden meddelade polisen att mannen han dött av sina skador.