Nyheter

En man i 30-årsåldern sköts i går till döds i centrala Malmö. I bilen fanns ett barn.

Det var strax före klockan 23 på tisdagskvällen som polisen larmades om höga smällar som misstänkte vara en skottlossning. Flera människor ringde in till larmcentralen om den pågående skottlossningen. Kort därefter meddelade polisen att de funnit en avliden person i en bil och att man inlett en förundersökning om mord.

– Parkeringshuset är avspärrat. Vi pratar med vittnen och inväntar kriminaltekniker, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson polisregion.

Ingen person har ännu gripits och polisen har inlett en teknisk undersökning. Polisen har satt in hundpatruller i sökandet.

– Vi letar efter en eller flera gärningspersoner, säger Lundqvist.

Enligt polisen har ett stort antal folk rört sig i parkeringshuset när skjutningen ska ha skett, därför har de tagit upp ett antal vittnesuppgifter. Platsen har varit avspärrad under natten, men den avspärrningen hävdes under onsdagsmorgonen.