Notiser

Unga män för vilka de nordiska länderna och Västeuropa är ett fritt område där dom utan hinder kan begå våld mot miljön. Och aptiten växer när de inte möter någon opposition, varken från myndigheter eller civilsamhället. Enskilda fall får uppmärksamhet, som i detta fall av TV3: s Efterlyst, och det får folk att tänka: Vem låter dessa män fortsätta så här?
Issa El Chaer är internationellt efterlyst misstänkt för tortyrmordet på 20-åriga Alexander i Ånge. Han har hållit sig undan sedan december 2019 och enligt polisens uppgifter befinner han sig i Libanon.
Ytterligare fyra personer är dömda för inblandning i brottet och motivet ska ha varit att man ville stjäla Alexanders jacka. Issa bedöms som mycket impulsiv och farlig. Han är 21 år gammal och kommer ifrån Malmö.
❓ Vet du var Issa El Chaer befinner sig? Har du uppgifter som kan hjälpa polisen? Ring Efterlyst på 08-702 00 90 eller maila till efterlyst@tv3.se.