Kommentarer

När han avgick som president varnade Dwight Eisenhower för det militär-industriella komplexet. Sedan dess har säkerhetsenheten vuxit till ett monster. Det är inte de förtroendevalda som avgör. Det är byråkraterna som ingen har valt. Därför blev Michael Flynn ett hot när han utsågs till Trumps nationella säkerhetsrådgivare. Flynn var en trestjärnig general. Han visste hur systemet fungerade och var hundarna begravdes. Han var tvungen att tas bort.

Intervjun med Tucker Carlson är ett måste. Flynn framstår som en balanserad, reflekterande person med full överblick och bra minne.

Under det kalla kriget bestod presidentens säkerhetsrådgivare, National Security Council, av 45 personer. Detta var under Henry Kissinger som nationell säkerhetsrådgivare. Man skulle tro att när det kalla kriget var över skulle antalet minska. Men under Obama fanns det 400. De bestod till stor del av sändebud från andra byråer som ville veta vad som pågick i Vita huset så att de kunde skydda sina intressen.

Flynn var ett hot mot detta system.

De utomeuropeiska krigen hade blivit en självgående maskin som gjorde många människor i Washington rika. Flynn var ett hot.

Han och Trump var överens om att det verkliga hotet var Kina.

Kina skickade 100 000 studenter till USA varje år. De hade totalt cirka 300 000 studenter i USA, som efter sin utbildning sökte lärlingsutbildningar i den federala regeringen, universitet, laboratorier, media, you name it. De tog vad de kunde av patent och kunskap och tog det tillbaka till Kina. Systemet var helt utom kontroll, eftersom Obama och Biden såg Kina som en vän.

Hundratusentals jobb hade flyttats till Kina och hade gjort företag och byråkrater otroligt rika.

Trump och Flynn hotade guldkalven.

Den djupa staten, som är den konspiratoriska sidan av det som kallas administrativ stat, kommer att skydda dess intressen, till varje pris. Det var vad Trumps fyra år visade. De var villiga att bryta mot alla regler, alla procedurer för att få bort honom. Men genom att göra det måste de visa sitt ansikte och det amerikanska folket upptäckte deras odemokratiska makt. De förstod att detta är ett system som har fastställts ovanför konstitutionen och folket.

Under Biden har de förklarat krig mot folket med politisk förföljelse. Samma metoder som används mot Trump används nu mot föräldrar som kritiserar skolledningen, mot soldater som kräver ansvar och är för patriotism och mot anställda som vägrar vaccinationer.

Biden -regimen har förklarat krig mot folket. De importerar ett nytt folk i söder. Amnesti och rätten till medborgarskap är inbäddade i de superpaket som finns i kongressen.