Nyheter

Socialdemokraterna har utmålat Sverigedemokraterna som ett hot mot rikets säkerhet. Samma företrädare Anders Ygeman (S) och Peter Hultqvist (S) som varit inblandade i den största säkerhetskandalen genom tiderna, stod i dag framför ett stor pressbåd på Socialdemokraternas högkvarter Sveavägen 68 och påstod att Sverigedemokraterna kunde vara en säkerhetsrisk.

EU-parlamentarikern Charlie Weimers (SD) har reagerat starkt på Anders Ygeman (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S) utspel från socialdemokraternas högkvarter.

Den politik socialdemokraterna har bedrivit har på allvar påverkat gemene mans livskvalité. Det vet socialdemokraterna. Dom har försökt att avstyra  den diskussionen och dom har misslyckats och nu försöker dom att kasta in sin döda katt på bordet genom att anklaga att Sverigedemokraterna är ett säkerhetshot, säger Charlie Weimers (SD).

Sosseministrarna Hultqvist och Ygeman påstod under sin pressträff att  Sverigedemokraterna verkar för ryska intressen i EU. Dock visar siffror på hur SD röstat i EU att partiet är de som varit mest kritiska till Ryssland.

Hör Sverigedemokraternas Charlie Weimers kommentar om Socialdemokraternas desperat utspel på pressträffen: