Nyheter

Under onsdagsnatten fick polisen larm om flera smällar i Rågsved, söder om Stockholm. En man i 20-årsåldern är avliden och två män är skadade. Fem unga män är anhållna och är nu misstänkta för mord och mordförsök.

Enligt polisen så var det en massiv insats som pågick under natten. Flera patruller, samt två polishelikoptrar skickades till Rågsved. Under natten så har flera personer förhörts och efter förhör så kunde polisen gripa fem män i 20-årsåldern, enligt Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen i Stockholm,

En förundersökning gällande mord, mordförsök och vapenbrott är inledd och fem män är anhållna misstänkta för mord och försök till mord.

– Flera personer togs till förhör, några av dem är nu gripna misstänkta i brottet. Sammanlagt är fem personer frihetsberövade, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen i Stockholm.