Nyheter

Det är tradition att Sverigedemokraterna håller vårtal på Långholmen i Stockholm. På grund av pandemin så har man under 2 år inte haft något vårtal på Långholmen. Tidiagare så har vänstern gjort allt för att störa ut vårtalet. I går var vänstern helt frånvarande.

Jimmie Åkessons tal handlade bland annat om Tidöavtalet och Sveriges medlemskap i EU, ett medlemskap Åkesson menar är ett hot mot den svenska demokratin eftersom makten läggs i händerna på byråkrater i Bryssel.

Sverigedemokraterna är nu en del av det politiska etablisimantet och Åkesson säger att de avtal man ingått i Tidöpartierna ska gälla och att partiet inte kommer vika sig för att få igenom det man avtalat om.

– Tidöavtalet är en grund varifrån vi tillsammans med regeringen tänker agera för att bygga Sverige starkt igen. Det är ett avtal som ska följas, till sista bokstaven i de delar som är konkreta. Och gör det inte det så upphör det att vara ett avtal. Det är bara helt logiskt. Då upphör grunden för att regeringen sitter där den sitter, säger Åkesson och fortsätter:

– En sak ska vi vara klara över, Sverigedemokraterna kommer att slåss för varje millimeter.

Tidigare år så har vänstern och andra revolutionära rörelser gjort allt för att försöka störa ut Åkessons tal. Det har varit en absurd polisbevakning på platsen andra år. I år stod det 4 polisen och njöt av solen och vänsterns gap och skrikande hörde man inget av.