Kommentarer

Tucker skrämde i går kväll om kvaliteten på människorna som Biden omger sig med. Han är en senil gammal man som man skulle tro skulle vara omgiven av smarta, polerade människor, men motsatsen är sant: hans pressekreterare är en katastrof. Detsamma gäller hans vicepresident, som snart inte har några anställda kvar,

Tucker vände sig till försvarschefen Mark Milley som nyligen har beordrat att försvaret måste sluta använda personliga pronomen baserat på kön: Han/hon. Att sådana order skickas ut vittnar om att woke-galenskapen är en realitet som idag styr Biden-regimen.

Demokraterna, slavägarnas parti, har gått 360 grader och tillbaka til rasism igen. Med hat mot ”vita” och hat mot Amerika.

Tucker tröstades av tanken på hur dumma dessa lakejer är. De säger att gränsen är säker, även om alla vet att den är öppen. I detta system kommer Chicagos borgmästare Cori Lightfoot att bli en som ger order. Hon som vägrar att bli intervjuad av en vit reporter, stöder defund the police och utökar sin egen livvakt. Lightfoot sa att hennes stad skulle välkomna alla illegala. När Texas skickade några busslaster i uppförsbacke fick visslingen ett annat ljud. Det var ett resultat av, ja, just: Rasism.

Bidenregimen och demokraterna har en drag av karneval som förvandlas till en svart mässa.

Den som regisserade Bidens tal i Pennsylvania vet inte mycket om historien. Det såg ut som tändningen av ett tal i Tyskland på trettiotalet. Samma röda färg, samma belysning. och två soldater som svarta skuggor mot det röda.

Den som inte får med sig design og regi förstår inte heller vad som sägs. Amerikaner gör det i kraft av att andas in.

Men norsk media har tappat sin orienteringsförmåga. De är på samma sida som Biden, men känner obeslutsamhet och är lite tveksamma.

I Sverige går dagens Biden direkt hem. Det svenska överjaget är helt i linje med Biden och Sossarna ser nazister mitt på ljusa dagen. Det gör media också. Det läskiga med svenska medier är att de verkar ha tappat förmågan att skilja verklighet från fantasi. De är redo för vad som helst.

Detta gäller även Biden och demokraterna. Svart blir vitt, lögner blir sanning och det går dig illa om du inte håller med.

Det läskiga är att Biden meddelade att USA är vid en tipppunkt: Nu måste staten gå in för att rädda demokratin.

Amerikaner förstår vad det betyder. Det betyder ”mer 6 januari”, fler fängslade, fler visningsrättegångar, mer avlyssning och övervakning, fler offentliga arresteringar och fler trasiga karriärer. Demokraterna är stolta över att de hindrar MAGA-folk från ytterligare karriärer. De tror att de har moraliskt rätt.

Detta är samma rättighet som fascister och kommunister kände; att de måste åsidosätta demokratin. De satt med både definitionsmakten och statens maktmedel.

Vi vet hur det går och vad som sedan är möjligt.

Biden-regimen häller bränsle i en konflikt där lika många på båda sidor – 69 procent i båda partierna – säger att de är oroliga för demokratins framtid.

I det här läget säger Biden att ett parti – Trump-republikanerna – är statens fiender.

Det är 74 miljoner människor.

Så här talar den store ”förenaren”.