Nyheter

En reporter glömde sina anteckningar i riksdagens matsal. I anteckningarna stod bland annat “Ebba Slebba” om KD-ledaren Ebba Busch. Nu avslöjar Bulletin vem journalisten är.

Enligt Isabelle Eriksson på Bulletin så är det klimatreportern Anneli Megner Arn som låg bakom de uppmärksammade anteckningen ”Ebba Slebba” på KD-ledaren Ebba Busch.

Fredrick Malmberg, nyhetschef TV4 har sagt att reportern inte längre kommer att få bevaka politik. Men Malmberg och kanalen har vägrat att berätta vem journalisten är.

Bulletin som har fått tillgång till stora delar av det borttappade blocket har genom sin undersökning kommit fram till att det är TV4-reportern Anneli Megner Arn som skrivit Ebba Slebba.

”Bulletin har gjort flera sökningar och anteckningarna i blocket stämmer överens med namn, platser och ämnesområden som TV4-reportern varit involverad i. Vissa av sökträffarna är väldigt specifika, som till exempel att Anneli Megner Arn befann sig i Köpenhamn nyligen på en musikalisk tillställning”, skriver Bulletins reporter Isabelle Eriksson i tidningens granskning.