Nyheter

Två kvinnor avled i samband med händelsen och två män samt en pojke skadades. Lägenheten i flerfamiljshuset i Alby blev brandskadad. Nu häktas en person på sannolika skäl misstänkt för mord, försök till mord och grov mordbrand den 4 mars i år.

Den misstänkte omfattas av sekretess, meddelar kammaråklagare Kajsa Lindberg.

– Jag har begärt att den misstänkta personens namn och övriga uppgifter ska omfattas av sekretess även vid häktningsförhandlingen och vid eventuellt häktningsbeslut. Anledningen är att det finns en fara för att den misstänkta eller någon närstående utsätts för våld eller lider annat allvarligt men om uppgiften röjs. I slutänden är det tingsrätten som bestämmer om sekretessen ska gälla eller inte, säger kammaråklagare Kajsa Lindberg.

Målnummer i Södertörns tingsrätts: B 3884-23.

Datum för förhandling är ännu inte satt