Nyheter

På torsdagen höll Tobias Baudin (S) och Ardalan Shekarabi (S) Pressträff där de kritiserade regeringen för att de snabbt nog inte städat upp efter socialdemokraternas misslyckanden.

Socialdemokraterna har i många år kritiserat de som pratat om den negativa utvecklingen i Sverige. Det har från socialdemokratiskt håll sagts att det är skrämselpropaganda, högerextrema myter och att badkar är farligare än bomber och explosioner. I dag så höll socialdemokraterna en pressträff där de kritiserade regeringen för att de inte gjort tillräckligt för att städa upp efter socialdemokraterna och deras politiska misslyckanden.

Socialdemokraterna verkar nu välja en hårdare väg än moderaterna för att komma tillrätta med gängen, skjutningarna och sprängningarna i Sverige eftersom de anser att regeringen gör för lite och att det går för sakta.