Nyheter

Ett barn har hittats skadat utomhus i Ängelholm. Enligt uppgifter till TV4 Nyheterna är det en flicka i tioårsåldern som blivit knivhuggen. En person är gripen misstänkt för mordförsök. Enligt polisen hittades hon utomhus – en person är gripen.

Enligt polisen är flickan förd till sjukhus och flera patruller arbetar just nu på platsen med att bland annat förhöra vittnen.  En person är gripen misstänkt för försök till mord, skriver polisen på sin hemsida.

– Det är inte en person i barnets direkta familj om jag säger så. Sedan vet jag helt ärligt inte om de har någon relation och vad det i så fall är för relation, säger polisens presstalesperson Sara Andersson.

Den gripne ska enligt Aftonbladet vara en kvinna i 35-års åldern.   Enligt TV4:s uppgifter blev flickan överfallen på en cykelbana. Hon ska sedan ha hittats en bit därifrån. Polisen säger att det inte finns något som tyder på att de känner varandra.

Texten uppdateras.