Nyheter

Sverigedemokraternas landsdagarna pågår och idag höll Jimmie Åkesson tal. I sitt tal på landsdagarna i Västerås gick han till skarp attack mot Socialdemokraterna som man menade lagt vägen för islamisterna. Det är dags att börja riva moskéer för att lösa islamismen.

– Socialdemokraterna är en aktiv del av den islamistiska rörelsen i Sverige, hävdade Åkesson.

– Det finns ingen plats för islamister i Sverige. Det är min bestämda, ärliga uppfattning, sa Jimmie Åkesson.

– Tyvärr är det inte lika tydligt i Sveriges största parti, Socialdemokraterna. Socialdemokraterna är en aktiv del av den islamistiska rörelsen i Sverige, menade Åkesson.
Åkesson sa i sitt tal att SSU 2019 tågade genom Malmö och skanderade antisemitiska ramsor och att de året innan bjöd in en islamistisk med kopplingar till IS.
Åkesson nämnde också på att S-ledamoten Jamal El-Haj i våras deltog på en palestinsk konferens med kopplingar till Hamas.

Åkesson menar att moskéer utgör knutpunkter för radikalisering och våldsbejakande propaganda.
– Det är ingen rättighet att komma till vårt land och bygga monument över en främmande och imperialistisk ideologi, sa Jimmie Åkesson.

Partiet kräver nu ett stopp för nyetableringen moskéer i Sverige. Partiet vill också att Säkerhetspolisen och polisen ska få avlyssna moskéer. Utöver detta så vill Åkesson riva moskéer.

– På sikt behöver vi börja konfiskera och riva moskébyggnader där det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofob eller antisemitisk propaganda eller allmän desinformation om det svenska samhället.