Ur flödet/i korthet

Vi har lyckats ladda ner en ny kopia av Rudy Giulianis Common Sense Episode 101, efter att den första som vi såg igår kväll raderades efter bara fyra timmar. Detta är den nya mediarealiteten: Vad som går emot Big Tech och Bidens version kommer inte att komma ut. Försök bara dra några linjer framåt, om detta får utvecklas.

Rudy är farfar och använder sig av åren, och ögonvittnen som han drar fram är vanliga människor. Det är därför det är övertygande.

De säger var och en att de hörde folk prata på en walkie-talkie om hur man attackerar Capitol Hill. De tillhörde Antifa. Det mest olyckliga är vittnet som säger att den statliga polisen eskorterade fyra bussar med Antifa hela vägen till tåget.

Giuliani tvivlar inte på att attacken planerades långt i förväg. Det skulle uppenbarligen ta med sig några riktiga Trump-anhängare, och därmed skulle skadan ha hänt.

Den ilska som Biden avslöjar när han kallar dem ”inhemska terrorister” och ”ligister” är förenlig med en person som reagerar på sin egen skuld.

Bidens aggression mot Trump karaktäriserar en man med dåligt samvete.