Kommentarer

Programmet för att bekämpa intern terrorism i USA är en carte blanche för kontroll, övervakning, utestängning och bestraffning av alla som vågar motsätta sig Biden och Wake America. Det fortsätter med en tweet om avstängning, för att inte tala om valet, för att få det onda ögat på dig.
”Det här är fascism,” sa Tucker Carlson.
-Amerika var ett splittrat land under valet den 3 november. Med den nya administrationen har det blivit många gånger värre. Många börjar bli riktigt rädda. Jag är en av dem.
Tucker öppnar med att berätta om en pizzaleverantör som var deprimerad och ensam. Han träffade en kvinna online. Buddha var muslim och lekte lite med islamistiska tankar. Kvinnan låtsades vara intresserad tills hon plötsligt försvann och ersattes av någon annan som inte var upptagen av kärlek utan jihad. Hon uppmanade honom att agera.
Khauul Abu Rayyan var inte lika ivrig som kvinnan och slutade göra ingenting. Men han arresterades fortfarande av FBI och fick fem års fängelse på grund av en vag klausul.
Det är inte första gången FBI provocerar terroristplaner, av vilka inget har hänt. Ändå är de inblandade dömda. CNN avslöjade historien hösten 2017.
Men nu motverkar CNN: De är alla för att FBI infiltrerar högergrupper och använder samma metoder mot dem. Att FBI alltså går från att vara polis till en politisk operatör oroar dem inte så länge det träffar högern.
Detta är en del av glidningen som demokrater, media och Big Tech står för.
I programmet som presenterades av justitieminister Merrick Garland den här veckan anges uttryckligen att bank, Big Tech, FBI, underrättelsetjänster, rättsväsendet och politiska myndigheter måste samarbeta. Då finns det nästan ingenstans att gömma sig.
Vägen till ett fascistiskt samhälle är banad.