Nyheter

Den 12:e februari kommer det islamistiska partiet Nyans att genomföra en manifestation utanför riksdagshuset i Stockholm där de kommer att hänga en docka av  bland annat Jimmie Åkesson. Partiledaren Mikail Yüksel säger att det är en protest mor de koranbränningar som skett i Sverige.

Partiet Nyans skriver på sin Facebooksida:

Manifestation i Stockholm mot koranbränningarna.
Det får vara nog nu! Hatet mot landets muslimer har nått nya nivåer som inte längre kan tolereras. Vi vill göra vår ståndpunkt tydlig med detta möte och vill uppmana regeringen att ändra lagen för att förbjuda koranbränningarna.
Vi uppmanar alla att anlusta sig till manifestationen för att värna om religionsfriheten och markera mot islamofobin.
Plats: Mynttorget i Stockholm

Partiledaren för partiet Nyans, Mikail Yüksel har även lagt ett inlägg på Twitter där han skriver att det är dags att hänga dockor.