Nyheter

En dramatisk händelse utspelade sig i Sätra under söndagskvällen när en man i 30-årsåldern skadades allvarligt efter en skjutning. Trots en omfattande polisinsats, där sökhundar och helikopter användes, har ingen gärningsperson ännu gripits.

Larmet om skottlossningen inkom klockan 21.29 på söndagskvällen, och enligt initiala rapporter inträffade händelsen utomhus i ett bostadsområde. Den skadade mannen fördes omedelbart till sjukhus med allvarliga skador.

Polisen har intensivt arbetat med att säkra brottsplatsen, och området har spärrats av för att möjliggöra en grundlig undersökning. Trots detta och efterföljande dörrknackning och granskning av övervakningskameror har ingen misstänkt person ännu kunnat gripas.

Detta incident är det senaste i en rad av oroande händelser i Stockholmsområdet. Förra veckan drabbades Märsta av en misstänkt skjutning och en explosion. Den senaste händelsen i Sätra utgör det tredje på kort tid och tyder på en ökad aktivitet av våldsbrott i regionen, efter en tid av förhållandevis lugnare säkerhetsläge.

Polisen fortsätter att arbeta intensivt för att identifiera och gripa de ansvariga för skjutningen och uppmanar allmänheten att bidra med eventuell information som kan leda till upplösningen av fallet. Samtidigt höjs röster för ökad åtgärd och säkerhetsåtgärder för att bekämpa den ökande våldsvågen i Stockholmsområdet.